Stanley

Stanley

Stanley, Dünyanın En Eski ve En Büyük El Aletleri Üreticisi

1843'den beri Stanley, el aletleri endüstrisinde liderliğini korurken yenilikçi ürünleriyle yakaladığı mükemmellik standardını sürdürüyor. Stanley, geniş tecrübesiyle 170 yılı aşkın süredir profesyonellere ve son kullanıcılara kaliteli ve yenilikçi aletler sunmaya devam ediyor. Müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmayı hedefleyen Stanley, sektörün ve son kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun yenilikçi çözümlerin vazgeçilmez markasıdır.

Tasarımdan Başlayan Kalite

170 yıllık üretim uzmanlığımız sayesinde müşterilerin aradoğı kaliteyi, performansı ve değeri Stanley markası sunmaktadır. 30' dan fazla global üretim testisi ve laboratuarları ile mevcut kalitesini ve performansını test, dizayn ve AR-GE çalışmaları ile koruyor.

Yenilikçi Tasarım ile Mükammel İşlevsellik Sağlar

Stanley, aletleri son kullanıcı geri bildirimleri ve araştırmalarından yola çıkarak tasarlar ve tüketicilerin sorunlarını çözmek üzere patentli olarak üretikleri 150'den fazla ürün sayesinde çok sayıda ürün kategorisinde yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor.

Test ve Kalite Kontrol


Hardness TestCorrosion & Solvent TestDrop TestProof Torque

Ürünlerinin dünya standartlarında üretim yapılan tesislerde yüksek performans, uzun ömür, daha az sorun ve servis gereksinimi ve kullanım kolaylığı sağlamak üzere zorlu test ve kalite kontrol süreçlerinden geçirilir.
Hırdavat Fırsat Anasayfa

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

XR FlexVolt Nedir?

Hırdavat Nedir?

Matkap Nedir?